Sasha Banks

author
19 minutes, 28 seconds Read

Chaotic Wrestling (2010-2012)

Kaestner-Varnado aloitti harjoittelun Massachusettsin Woburnissa sijaitsevassa Chaotic Wrestlingissä (CW) vuonna 2008. Hän debytoi kehässä rengasnimellä Mercedes KV 1. lokakuuta 2010 sukupuolten välisessä tag team -ottelussa, jossa hän liittoutui Nikki Roxxin kanssa hävinneessä ottelussa Alexxisille ja Danny E:lle. KV ja Roxx muodostivat nopeasti liittouman, jossa he liittoutuivat säännöllisesti ja seurasivat toisiaan kehän reunalle. Lokakuun 22. päivänä KV hävisi debyyttisinkkuottelunsa Danny E:lle ja hävisi hänelle uusintaottelun 13. marraskuuta.

Tammikuun 7. päivänä 2011 KV saavutti ensimmäisen voittonsa, kun hän ja Roxx kukistivat Alexxisin ja Mistress Belmontin tag team -ottelussa. Helmikuun 11. päivänä KV osallistui viiden naisen gauntlet-otteluun Chaotic Wrestlingin ensimmäisen naisten mestarin määrittämiseksi, mutta ei onnistunut siinä. KV jatkoi kilpailemista yksittäisissä otteluissa koko loppuvuoden 2011 ja voitti 2. joulukuuta Alexxisin ”I Quit” -ottelussa voittaakseen Chaotic Wrestlingin naisten mestaruuden ensimmäistä kertaa.

KV puolusti ensimmäistä kertaa menestyksekkäästi titteliään Barbiea vastaan 6. tammikuuta. KV kohtasi Luscious Latashan mestaruuden merkeissä 27. tammikuuta, jolloin KV säilytti tittelin. KV puolusti mestaruutta menestyksekkäästi uusintaottelussa Alexxisia vastaan. Tämän jälkeen hän puolusti mestaruutta onnistuneesti kahdesti Nikki Roxxia vastaan. Kesäkuun 1. päivänä KV voitti Alexxisin, Barbien ja Mistress Belmontin kohtalokkaassa nelinpeliottelussa säilyttääkseen mestaruuden, minkä jälkeen hänestä tuli Chaotic Wrestlingin historian pisimpään hallitseva naisten mestari rikkomalla Alexxisin aiemman 182 päivän ennätyksen. KV puolusti mestaruutta ja säilytti sen menestyksekkäästi 24. kesäkuuta Barbieta vastaan, 20. heinäkuuta Aida Mariea vastaan ja 17. elokuuta Kasey Rayta vastaan. KV esiintyi viimeisen kerran Chaotic Wrestlingissä 18. elokuuta, jolloin hän hävisi Ivy Fitille ei-titteliottelussa. Elokuun 17. päivänä Chaotic Wrestlingin naisten mestaruus julistettiin avoimeksi Kaestner-Varnadon allekirjoitettua sopimuksen WWE:n kanssa, jolloin hänen valtakautensa päättyi 259 päivään.

Itsenäinen piiri (2010-2012)

Banks nimellä Mercedes KV helmikuussa 2012

8. elokuuta 2010 KV debytoi New England Championship Wrestlingissä (NECW), jossa hän voitti yhdessä Ivyn kanssa Ariel ja Sammi Lanen tiimin. Hän palasi NECW:hen 4. syyskuuta 2011, jälleen Ivy’n kanssa voittaen Mistress Belmontin ja Veda Scottin. Syyskuun 23. päivänä KV voitti Mistress Belmontin yksityisottelussa. KV palasi jälleen kerran promootioon 14. heinäkuuta 2012 Red White and Bruised -tapahtumassa, jossa hän hävisi Adriannalle countoutilla.

KV debytoi kehänimellä Miss Mercedes National Wrestling Alliancen (NWA) riveissä 19. marraskuuta 2010, jossa hän kohtasi Julian Starrin häviten. Seuraavina kahtena iltana Mercedes voitti Sheik Alin ja Nick Fahrenheitin yksittäisotteluissa. Mercedes alkoi riidellä The Great Cheyennen kanssa häviten tälle useaan otteeseen. Elokuun 9. päivänä hän paini viimeisen ottelunsa NWA:lle kukistaen Arlenen yksittäisottelussa.

WWE

The BFFs (2012-2014)

Kesäkuussa 2012 Kaestner-Varnado osallistui WWE:n tryout-leirille ja elokuun 18. päivänä ilmoitettiin, että hän oli saanut sopimuksen. Hänet määrättiin WWE:n kehitysalueelle NXT:hen, jossa hän otti käyttöön kehänimen Sasha Banks, ja teki televisiodebyyttinsä NXT:ssä 12. joulukuuta häviten Paigelle. Banksin ensimmäinen televisioitu voitto NXT:ssä oli 23. tammikuuta 2013 jaksossa Alicia Foxia vastaan. Tämän jälkeen Banks osallistui tarinaan, jossa hän sai kirjeitä salaiselta ihailijalta, joka paljastui lopulta Audrey Marieksi, joka palasi ja hyökkäsi Banksin kimppuun NXT:n 20. helmikuuta näytetyssä jaksossa, koska Marie oli kateellinen Banksin menestyksestä. Marie voitti Banksin ottelussa myöhemmin samassa jaksossa. Banksin riita Marien kanssa päättyi NXT:n 3. huhtikuuta järjestetyssä jaksossa, kun Banks voitti yhdessä Paigen kanssa Marien ja Summer Raen. Kesäkuun 19. päivän NXT-jaksossa Banks osallistui NXT:n naisten mestaruusturnaukseen, jonka tarkoituksena oli määrittää uusi mestari, mutta hävisi Raelle ensimmäisellä kierroksella.

Viikkojen vaikuttamisen jälkeen Summer Rae teki itsestään merkityksellisen, Banks hävisi NXT:n naisten mestarille Paigelle NXT:n 11. päivän syyskuun 11. päivän NXT-jaksossa, jonka jälkeen Banks hyökkäsi Paigen kimppuun tämän yritettyä lohduttaa Banksia, mikä johti siihen, että Banks muuttui roistoksi. Kaksi viikkoa myöhemmin NXT:ssä Banks voitti Bayleyn Raen seurassa. Ottelun jälkeen Banks teki promoottelun Raen kanssa ja debytoi uuden gimmickin nimellä ”The Boss”. Banks ja Rae, jotka kutsuivat itseään The Beautiful, Fierce Females (BFF) -nimellä, kohtasivat Paigen ja Emman NXT:n lokakuun 16. päivän jaksossa, josta he selviytyivät voittajina. Marraskuun 13. päivän NXT-jaksossa BFF:t voittivat Bayleyn ja Charlotten tag team -ottelussa, kun Charlotte hyökkäsi Bayleyn kimppuun ja liittoutui Banksin ja Raen kanssa. Tammikuun 2014 puolivälissä, kun Rae siirtyi WWE:n pääsarjaan, Banks ja Charlotte aloittivat kilpailun Natalyan kanssa liittoutuneen Bayleyn kanssa ja hävisivät sekä yksittäis- että tag team-otteluissa. Huhtikuun 6. päivänä Banks esiintyi WrestleMania XXX:ssä osana Triple H:n sisääntuloa. Toukokuussa Banks osallistui turnaukseen vapaana olevasta NXT:n naisten mestaruudesta ja voitti Bayleyn ensimmäisellä kierroksella, mutta hävisi Natalyalle välierissä. NXT:n 3. heinäkuuta järjestetyssä jaksossa Banks ja Charlotte voittivat Bayleyn ja Becky Lynchin, mutta Charlotte jätti Banksin ottelun jälkeen Bayleyn hyökättyä hänen kimppuunsa, ja Banks hajotti BFF:n virallisesti backstage-segmentissä myöhemmin samana iltana.

NXT:n naisten mestari (2014-2015)

Banks paini Charlotten kanssa kotinäytöksessä

Elokuun 14. elokuuta NXT:n jaksossa Banks hävisi Bayleylle ottelussa, jossa ratkaistiin NXT:n naisten mestaruuden ykköshaastaja. NXT TakeOver -tapahtumassa NXT TakeOver: Fatal 4-Way -tapahtumassa 11. syyskuuta Banks hyökkäsi Bayleyn kimppuun tämän ja Charlotten välisen titteliottelun jälkeen, ennen kuin Charlotte pysäytti hänet. Becky Lynch kääntyi Bayleytä vastaan ja liittoutui Banksin kanssa 23. lokakuuta NXT:n jaksossa sen jälkeen, kun Banks oli voittanut Bayleyn yksittäisottelussa. Banks alkoi välittömästi riidellä NXT:n naisten mestari Charlotten kanssa, mikä johti heidän väliseen otteluun NXT TakeOverissa: R Evolutionin otteluun 11. joulukuuta, jossa Charlotten mestaruus oli vaakalaudalla ja jonka Banks hävisi. Banks sai uusintaottelun 25. joulukuuta NXT:n jaksossa, jossa hän oli jälleen kerran epäonnistunut. Banks esiintyi ensimmäisen kerran WWE:n pääsarjassa 30. joulukuuta 2014 Main Event -ohjelman jaksossa, jossa hän hävisi Charlottelle ei-titteliottelussa. Tammikuun 21. päivänä 2015 Banks sai toisen titteliottelun Charlottea vastaan, jonka hän hävisi Becky Lynchin hyökättyä Charlotten kimppuun aiheuttaen disqualifikaation, mikä johti erimielisyyksiin Banksin ja Lynchin välillä.

Banks NXT:n naisten mestariksi maaliskuussa 2015

Helmikuun 11. päivänä järjestetyssä tapahtumassa nk. otteluissa (nk. NXT TakeOver: Rival, Banks voitti NXT Women’s Championshipin voittamalla Charlotten fatal four-way -ottelussa, jossa olivat mukana myös Lynch ja Bayley. Banks säilytti mestaruuden menestyksekkäästi Charlottea vastaan uusintaottelussa 4. maaliskuuta NXT:n jaksossa ja Alexa Blissia vastaan 25. maaliskuuta. NXT TakeOver -tapahtumassa NXT TakeOver: Unstoppable 20. toukokuuta Banks puolusti ja säilytti titteliä Becky Lynchiä vastaan. NXT:n 8. heinäkuuta järjestetyssä jaksossa Banks voitti yhdessä Charlotten kanssa Emman ja Dana Brooken, minkä jälkeen Charlotte haastoi Banksin NXT:n naisten mestaruusotteluun, jonka Banks hyväksyi. He kävivät mestaruusottelunsa seuraavalla viikolla 15. heinäkuuta NXT:n jaksossa, jossa Banks säilytti mestaruuden ja molemmat halasivat toisiaan, Charlotte nosti Banksin kättä kunnioituksen merkiksi.

NXT TakeOver: Brooklynissa 22. elokuuta Banks pudotti NXT:n naisten mestaruuden Bayleylle, jolloin hänen valtakautensa päättyi 192 päivään. Ottelun jälkeen Banks juhli Bayleyn ja entisten kilpailijoiden Becky Lynchin ja Charlotten kanssa. Kriitikot ylistivät ottelua kovasti ja se voitti vuoden ottelun NXT:n vuodenvaihteen palkintojenjakotilaisuudessa. NXT TakeOver -tapahtumassa NXT TakeOver: Respect -tapahtumassa 7. lokakuuta Bayley kukisti Banksin päätapahtumassa WWE:n historian ensimmäisessä naisten 30-minuuttisessa Iron man -ottelussa häviten kaksi putoamista kolmella, mikä jäi hänen viimeiseksi otteluksi NXT:ssä.

Team B.A.D. (2015-2016)

Pääartikkeli: Team B.A.D.

Banks teki virallisen debyyttinsä 13. heinäkuuta 2015 Raw-jaksossa yhdessä Charlotten ja Becky Lynchin kanssa sen jälkeen, kun Stephanie McMahon oli vaatinut ”vallankumousta” WWE:n divisioonassa. Kun Lynch ja Charlotte liittoutuivat Paigen kanssa, joka oli riidoissa Team Bellan (Alicia Fox, Brie ja Nikki Bella) kanssa, Banks liittoutui Naomin ja Taminan kanssa, jotka myöhemmin tituleerasivat itseään Team B.A.D:ksi (Beautiful and Dangerous), mikä johti kolmen joukkueen väliseen tappeluun. WWE:n pay-per-view -debyytissään 19. heinäkuuta Battlegroundissa Banks kilpaili kolmoisuhkaottelussa Charlottea ja Brie Bellaa vastaan, jonka Charlotte voitti. Banks voitti Paigen kahdesti, ensin alistamalla 20. heinäkuuta Raw-jaksossa tag team -ottelussa, jossa Banks pelasi ensimmäistä kertaa Naomin kanssa, ja uudelleen 27. heinäkuuta Raw-jaksossa yksittäisottelussa. Voitettuaan Divas Champion Nikki Bellan alistamalla ei-titteliottelussa elokuun 17. päivän Raw-jaksossa Banks osallistui kaikkien aikojen ensimmäiseen Divas Number One Contender Beat the Clock -haasteotteluun, jossa hän taisteli Paigea vastaan aikarajalla tasapeliin ja Charlotte nimettiin ykköshaastajaksi. Tämän jälkeen Banks elvytti kilpailunsa Paigen kanssa ja voitti tämän kahdesti 7. ja 14. syyskuuta Raw-jaksoissa. Vaikka hän hävisi marraskuussa fatal four-way -nelinpeliottelussa Charlotten divas-mestaruudesta, Banksia ei voitettu ja hän aloitti voittoputken, jossa hän voitti Brie Bellan, Alicia Foxin ja Becky Lynchin kaltaisia henkilöitä eri ohjelmissa.

Banks juhli voittoa Raw-tapahtumassa huhtikuussa 2016

Kuukauden tv-tauon jälkeen Banks palasi Royal Rumble -maksukilpailussa 24.1.2016 hyökkäämällä Charlotten ja Becky Lynchin kimppuun heidän mestaruusottelunsa jälkeen osoittaen aikomuksensa saada Divas Championship. Ennen ottelua Lynchin kanssa helmikuun 1. päivän Raw-jaksossa Banks väitti olevansa ”omillaan”, mikä oli merkki siitä, että hän oli siirtynyt pois Team B.A.D:stä, mutta Naomi ja Tamina hyökkäsivät hänen kimppuunsa ottelun aikana, mikä teki Banksista samalla fanien suosikin. Banksin ja Naomin ja Taminan välinen riita jatkui koko helmikuun ajan ja johti Fastlane-tapahtumassa 21. helmikuuta järjestettyyn tag team -otteluun, jossa Banks liittoutui Lynchin kanssa ja voitti heidät. Banks ja Lynch jatkoivat kahdessa ottelussa Charlotten Divas-mestaruuden ykkösehdokkaan määrittämiseksi WrestleMania 32:ssa. Ensimmäinen ottelu päättyi tasapeliin sen jälkeen, kun molempien olkapäiden oltua alhaalla tapahtui tuplapinni, ja toinen ei-kilpailuun sen jälkeen, kun Charlotte oli hyökännyt sekä Banksin että Lynchin kimppuun. Tämän seurauksena WrestleManiaan ilmoitettiin Banksin, Lynchin ja Charlotten välinen triple threat -ottelu Divas-mestaruudesta. Tapahtumassa 3. huhtikuuta Divasin mestaruus poistui eläkkeelle ja korvattiin uudella WWE:n naisten mestaruudella, josta kaikki kolme naista kilpailivat kolmoisuhkaottelussa; Banks ei onnistunut valtaamaan uutta titteliä WrestleMania-debyytissään kehässä.

Raw:n naisten mestari (2016-2017)

Banks syyskuussa 2016

Taukonsa jälkeen Banks palasi WWE:n televisioon kesäkuun alussa ja sytytti myöhemmin uudelleen riitansa Charlotten kanssa WWE:n naisten mestaruudesta hyökättyään yhdessä Paigen kanssa kesäkuun 20. päivän Raw-jaksossa. Tämä johti tag team -otteluun seuraavalla viikolla 27. kesäkuuta Raw-jaksossa, jossa Banks ja Paige saivat voiton. Useiden Banksin ja Dana Brooken välisten hyökkäysten ja otteluiden jälkeen Banks ja hänen mysteerikumppaninsa Bayley voittivat Brooken ja Charlotten tag team -ottelussa 24. heinäkuuta Battleground-tapahtumassa.

Kun Banks siirrettiin Raw-brändiin osana WWE:n vuoden 2016 draft-tapahtumaa 19. heinäkuuta 2016, hän esiintyi ensimmäisen kerran brändin edustajana 25. heinäkuuta, jossa hän voitti Charlotten voittaakseen WWE:n naisten mestaruuden ensimmäistä kertaa. Elokuun 21. päivä SummerSlamissa Banks pudotti mestaruuden takaisin Charlottelle, jolloin hänen valtakautensa päättyi 27 päivään. Samoihin aikoihin titteli nimettiin uudelleen Raw Women’s Championshipiksi SmackDown Women’s Championshipin perustamisen jälkeen. Syyskuun 25. päivänä Charlotte säilytti mestaruuden menestyksekkäästi Banksia ja Bayleytä vastaan kolmoisuhkaottelussa Clash of Championsissa. Banksille myönnettiin yksi vastaan yksi -vastakkainasettelu 3. lokakuuta Raw-ohjelman jaksossa, jossa hän voitti Charlotten päätapahtumassa ja voitti toisen Raw Women’s Championship -mestaruutensa. Banks haastoi Charlotten kamppailemaan mestaruudesta kaikkien aikojen ensimmäisessä naisten Hell in a Cell -ottelussa 30. lokakuuta järjestettävässä nimellisessä Hell in a Cell -maksukatselutapahtumassa, joka sitten ilmoitettiin päätapahtumaksi, jolloin naiset saivat ensimmäistä kertaa WWE:ssä maksukatselukortin viimeisen ottelun. Tapahtumassa Charlotte voitti Banksin, jolloin hänen valtakautensa päättyi jälleen 27 päivään. Muutamaa viikkoa myöhemmin, 20. marraskuuta, Banks kuului Raw:n naisjoukkueeseen Survivor Seriesissä, jonka aikana Natalya pudotti hänet, mutta Team Raw oli lopulta voitolla. Marraskuun 28. päivän Raw-jaksossa, vedottuaan viikko sitten remissiolausekkeeseensa, Banks voitti Charlotten falls count anywhere -ottelussa ja voitti Raw:n naisten mestaruuden ennätyksellisen kolmannen kerran. Kaksikon välinen 30-minuuttinen Iron man -ottelu käytiin Roadblockissa: End of the Line 18. joulukuuta, joka päättyi 2-2-tasapeliin, mutta Banks hävisi Flairille 3-2 äkkikuoleman jatkoajalla. Tappion myötä kaksikon välinen vihanpito päättyi, sillä sovittiin, että Banks ei voi vedota uusintaottelulausekkeeseensa, jos hän häviää.

Seuraavana iltana Raw-ohjelmassa Roadblockin jälkeen Banks kutsui Flairin ulos onnittelemaan häntä voitosta, mutta Nia Jax tuli sen sijaan ulos ja hyökkäsi Flairin kimppuun. Tämä johti kaksikon väliseen otteluun Royal Rumble -esinäytöksessä 29. tammikuuta 2017, jossa Banks hävisi. Helmikuun 13. päivän Raw-jaksossa Banks auttoi Bayleytä voittamaan Charlotte Flairin voittaakseen Raw:n naisten mestaruuden päätapahtumassa sen jälkeen, kun hän pysäytti Flairin antautumisen ja hyökkäsi tämän kimppuun kainalosauvoillaan. Banks kosti Jaxille, kun hän voitti tämän Fastlane-tapahtumassa 5. maaliskuuta ja aiheutti näin Nialle ensimmäisen tappionsa sen jälkeen, kun hän liittyi pääsarjaan. Banks auttoi jälleen Bayleytä voittamaan Flairin säilyttääkseen mestaruutensa. Banksin ja Jaxin sekä Bayleyn ja Flairin välinen vihanpito johti 2. huhtikuuta WrestleMania 33:ssa pelattuun fatal four-way elimination -otteluun, jossa Bayley säilytti Raw:n naisten mestaruuden.

Kesäkuun 26. päivän Raw-jaksossa Banks voitti Bayleyn, Jaxin, Dana Brooken, Mickie Jamesin ja Emman gauntlet-ottelussa ja nousi Alexa Blissin Raw-naisten mestaruuden ykkösehdokkaaksi. Banks sai titteliottelunsa 9. heinäkuuta Great Balls of Fire -tapahtumassa, jossa hän voitti Blissin count-outin kautta, minkä ansiosta Bliss säilytti tittelinsä. Kaksikon välisessä uusintaottelussa 20. elokuuta SummerSlamissa Banks voitti Blissin ja tuli ennätyksellisesti nelinkertaiseksi Raw-naisten mestariksi. Kahdeksan päivää myöhemmin Banks pudotti tittelin takaisin Blissille Raw-ohjelmassa. No Mercy -tapahtumassa 24. syyskuuta Banks sai revanssin tittelistä, kun hän osallistui fatal five-way -otteluun, jonka voitti Bliss.

The Boss ’n’ Hug Connection (2017-2019)

Pääartikkeli: The Boss ’n’ Hug Connection
Banks ja Bayley kotinäytöksessä heidän ensimmäisen WWE:n naisten tag team -mestaruuskautensa aikana vuonna 2019

Vuoden 2017 lopulla Banks aloitti Bayleyn ja Mickie Jamesin kanssa riidan debytoivan ryhmittymän Absolutionin (Paige, Mandy Rose ja Sonya Deville) kanssa, joka hyökkäsi jatkuvasti heidän kimppuunsa eri tilanteissa. Tämä johti erilaisiin sinkku- ja tag team-otteluihin, jotka Absolution useimmiten voitti. Joulukuussa Banks kilpaili myös kaikkien aikojen ensimmäisessä Lähi-idässä käydyssä naisten ottelussa Alexa Blissia vastaan. Tammikuun 28. päivänä 2018 järjestetyssä Royal Rumble -ottelussa Banks oli ensimmäinen osallistuja ensimmäisessä naisten Royal Rumble -ottelussa, ja hän eliminoi Vickie Guerreron, Bayleyn ja Trish Stratusin. ottelu kesti 54:46 minuuttia, koska hän oli suurimman osan ajasta kehän ulkopuolella, ennen kuin The Bella Twins eliminoi hänet. Muutamaa viikkoa myöhemmin, 25. helmikuuta, Banks osallistui kaikkien aikojen ensimmäiseen naisten Elimination Chamber -otteluun nimikkonäytöksessä, jossa hän auttoi Alexa Blissiä, lopullista voittajaa, eliminoimaan Bayleyn ottelusta sen jälkeen, kun tämä oli työntänyt hänet pois korokkeelta, kun nämä kaksi ”ilmeisesti” työskentelivät yhdessä eliminoidakseen Blissin.

Raw’n 26. maaliskuuta näytetyssä jaksossa, viikkojen vihamielisyyden jälkeen näiden kahden välille, mukaanlukien sen, että Bayley petti Banksin otteluidensa aikana, he tappelivat backstagella ja heidät piti erottaa. Banks ja Bayley kohtasivat huhtikuun puolivälissä, mutta heidän ottelunsa päättyi ei-otteluun The Riott Squadin (Ruby Riott, Sarah Logan ja Liv Morgan) puututtua asiaan ja hyökättyä molempien kimppuun. Seuraavien viikkojen aikana Banks kilpaili erilaisissa sinkku- ja tag team -otteluissa sekä voittaen että häviten. Kesäkuussa voitettuaan Ruby Riottin gauntlet-ottelun loppuottelussa viimeisestä paikasta Banks kilpaili ensimmäistä kertaa urallaan Money in the Bankin tikapuuottelussa, jonka lopulta voitti Alexa Bliss. Koko vuoden 2018 puolivälin ajan Banksin ja Bayleyn jatkettua toistensa kimppuun hyökkäämistä, heitä kehotettiin osallistumaan neuvonantajien tapaamisiin ystävyytensä ylläpitämiseksi. Heinäkuussa he tekivät sovinnon ja perustivat tag-tiimin, joka tunnettiin nimellä ”The Boss ’n’ Hug Connection”.

Lyhyen tauon jälkeen kehästä julkistamattoman loukkaantumisen vuoksi Banks palasi WWE:n televisioon lokakuussa ja osallistui kaikkien aikojen ensimmäiseen pelkästään naisille suunnattuun Evolutionin pay-per-view-tapahtumaan, jossa hän liittoutui Bayleyn ja Natalyan kanssa voittaakseen The Riott Squadia vastaan. Marraskuussa Banks kilpaili jälleen Survivor Seriesissä osana Team Raw -joukkuetta, jossa hän oli viimeinen nainen joukkueesta, jonka Asuka pudotti joukkuetoverinsa Nia Jaxin hyökkäyksen jälkeen. Tammikuun 27. päivänä 2019 Royal Rumble -tapahtumassa voitettuaan Nia Jaxin ansaittuaan itselleen titteliottelun Banks haastoi epäonnistuneesti Ronda Rouseyn Raw:n naisten mestaruudesta.

Helmikuun 17. päivänä Elimination Chamber -tapahtumassa Banks ja Bayley voittivat ensimmäisen WWE:n naisten tag-joukkueiden mestaruuden eliminoimalla viimeisenä Mandy Rosen ja Sonya Devillen kuuden tag-joukkueen Elimination Chamber -ottelussa. Ensimmäisessä tittelipuolustuksessaan Banks ja Bayley säilyttivät tittelinsä menestyksekkäästi Nia Jaxia ja Taminaa vastaan Fastlanessa 10. maaliskuuta. WrestleMania 35:ssä 7. huhtikuuta Banks ja Bayley menettivät mestaruuden The IIconicsille (Billie Kay ja Peyton Royce) fatal four-way tag team -ottelussa Kayn lyötyä Bayleyn, jolloin Banksin ja Bayleyn valtakausi päättyi 49 päivään.

Hiatus ja kumppanuus Bayleyn kanssa (2019-2020)

Banks fanin kanssa vuonna 2019

Seuraavana päivänä Banks perui viime hetkellä esiintymisensä aamu-talk show’ssa Wendyn kanssa. Seuraavan viikon aikana likalehdistä nousi esiin spekulaatioita, joiden mukaan hän aikoi jättää yhtiön johtuen pitkäaikaisesta turhautumisestaan WWE:hen. Banks piti yllä vaikutelmaa, että hän ja Bayley aikoivat viettää pitkän tittelikauden tuodakseen uskottavuutta WWE:n naisten tag-joukkuemestaruuteen, ja väitetysti heille ilmoitettiin vasta viime hetkellä, että he pudottaisivat tittelit WrestleManiassa. Hänen talk show’nsa perumisen kerrottiin johtuvan henkilökohtaisesta asiasta. Koska hän oli kärsinyt masennuksesta, hän pyysi Vince McMahonia vapauttamaan itsensä. Vaikka McMahon hylkäsi hänen pyyntönsä, hän myönsi Banksille vapaata harkitakseen uraansa uudelleen.

Neljän kuukauden tauon jälkeen Banks palasi elokuun 12. päivän Raw-jaksossa kantapäänä. Syyskuussa Banks yhdistyi uudelleen silloisen SmackDownin naisten mestarin Bayleyn kanssa, kun tämä myös muuttui kantapääksi, ja kaksikko hyökkäsi sekä Lynchin että Charlotte Flairin kimppuun. Palattuaan Banks aloitti uudelleen riitansa Lynchin kanssa, mikä johti heidän väliseen otteluun Clash of Championsissa Lynchin Raw:n naisten mestaruudesta 15. syyskuuta. Tapahtumassa Banks otti voiton diskvalifioinnin kautta Lynchin hyökättyä vahingossa erotuomarin kimppuun terästuolilla, ja ottelun jälkeen kaksikko jatkoi tappelua areenan sisällä. Naisten välinen riita johti lopulta 6. lokakuuta järjestetyssä nimikkonäytöksessä järjestettyyn kaikkien aikojen toiseen naisten Hell in a Cell -otteluun, jossa Banks ei onnistunut nappaamaan titteliä.

Banks varattiin SmackDown-brändiin osana vuoden 2019 draftia. Tämän jälkeen Banks jäi jälleen lyhyelle tv-tauolle häntäluunsa loukkaantumisen vuoksi, eikä hänellä ollut lupaa kilpailla. Banks tuli kuitenkin SmackDowniin 18. lokakuuta, kun Bayley oli The Mizin haastattelussa. Marraskuun 8. päivän SmackDown-jaksossa Banks debytoi uuden remiksatun teeman, jossa esiintyi hänen serkkunsa Snoop Dogg. Samassa jaksossa ilmoitettiin, että Banksista tulisi SmackDownin naisten joukkueen kapteeni, joka johtaa Survivor Seriesiin. Maksukilpailussa Banks oli SmackDown-brändin viimeinen nainen pystyssä naisten Survivor Series -ottelussa, mutta hävisi kuitenkin Team NXT:n Rhea Ripleylle.

Banks oli fanien suosikki voittamaan vuoden 2020 naisten Royal Rumble -ottelun, mutta oli kuitenkin poissa tapahtumasta ja useista sitä edeltävistä SmackDown-jaksoista, mikä johti spekulaatioihin siitä, että Banks oli loukkaantunut. Tammikuun 17. päivän SmackDown-jakson backstagepätkän aikana kamera siirtyi Bayleyn ja Lacey Evansin tappeluun, jonka aikana Banks oli lattialla. Jälkimmäisen oli määrä saada ottelu Evansia vastaan myöhemmin illalla, mutta Bayley korvasi hänet segmentin aikana, jossa näytettiin kayfabe-vammautunut Banks lääkärin vastaanotolla. Helmikuun 28. päivän SmackDown-jaksossa Banks teki jälleen paluun hyökkäämällä Bayleyn vastustajan Naomin kimppuun. Maaliskuun 20. päivän SmackDown-jaksossa Banks ja Bayley keskeyttivät segmentin, jossa esiintyi Paige, jonka oli määrä kohdata jälkimmäinen edellisellä viikolla, mutta oli poissa matkustusongelmien vuoksi. Segmentin aikana Paige eteni ilmoittamaan Bayleyn SmackDownin naisten mestaruudesta WrestleMania 36:ssa järjestettävästä kuusieräisestä eliminointiottelusta (joka myöhemmin ilmoitettiin pidettäväksi fatal five-way -otteluna), johon Banks oli lisätty. Tapahtumassa Bayley säilytti tittelin Banksin avustuksella.

SmackDown Women’s Champion (2020-nykyisin)

WrestleMania 36:n jälkeen Banks ja Bayley alkaisivat kiusoittelemaan mahdollista riitaa heidän välillään, painottaen kerrontaa, jonka mukaan Banks on syy Bayleyn menestykseen ja Bayley on vastuussa suurimmasta osasta Banksin häviöistä. Heidän hautuvasta riidastaan huolimatta Banks ja Bayley lunastivat WWE:n naisten tag team -mestaruuden 5. kesäkuuta SmackDown-jaksossa voittamalla Alexa Blissin ja Nikki Crossin. He puolustivat titteliä eri tiimejä vastaan, kuten Bliss ja Cross, Shotzi Blackheart ja Tegan Nox, The IIconics (Billie Kay ja Peyton Royce) ja The Kabuki Warriors (Asuka ja Kairi Sane).

19. heinäkuuta The Horror Show’ssa Extreme Rules -tapahtumassa Banks kohtasi Asukan Raw:n naisten mestaruudesta ottelussa, joka päättyi kiistelyyn, kun Asuka sylkäisi vahingossa vihreää sumua erotuomarin kasvoihin. Tämän jälkeen Bayley riisui erotuomarin paidan ja laski pinin Banksille, joka voitti epävirallisesti tittelin. Heinäkuun 27. päivän Raw-jaksossa Banks voitti tittelin lopulta ennätyksellisen viidennen kerran sen jälkeen, kun Asuka poistui kehästä pelastaakseen tag-tiimikumppaninsa Kairi Sanen, jonka kimppuun Bayley hyökkäsi kulissien takana. Voiton myötä Banksista ja Bayleystä tuli historian ensimmäinen naispuolinen tag-tiimi – ja kaiken kaikkiaan viides -, joka on pitänyt yhtä aikaa hallussaan sekä sinkku- että tag-tiimin titteliä. Koko elokuun ajan Asuka ja Banks jatkoivat vihanpitoa, joka huipentui titteliotteluun SummerSlamissa 23. elokuuta, jossa Banks pudotti Raw:n naisten mestaruuden takaisin Asukalle. 30. elokuuta Payback-tapahtumassa Banks ja Bayley menettivät naisten tag team -mestaruuden Nia Jaxille ja Shayna Baszlerille.

Syyskuun 4. päivän SmackDown-jaksossa hävittyään uusintaottelun Jaxille ja Baszlerille Bayley kääntyi Banksia vastaan hyökkäämällä raa’asti hänen kimppuunsa kehässä, jolloin jälkimmäinen muuttui samalla kasvokkain ja heidän tiiminsä hajosi. Hyökättyään ja leikattuaan promoja toisiaan vastaan he kohtasivat 9. lokakuuta SmackDownin jaksossa titteliottelussa, jonka Banks voitti hylkäämällä Bayleyn lyötyä häntä terästuolilla, minkä seurauksena Bayley säilytti tittelinsä. Kaksikon välinen vihanpito huipentui lopulta Hell in a Cell -otteluun samannimisessä pay-per-view-tapahtumassa, jossa Banks kukisti Bayleyn ja voitti SmackDownin naisten mestaruuden ensimmäistä kertaa urallaan. Voiton myötä Banksista tuli kolmas naisten Grand Slam -mestari ja neljäs Triple Crown -mestari. Marraskuun 6. päivän SmackDown-jaksossa Banks voitti Bayleyn SmackDown Women’s Championshipin uusintaottelussa säilyttääkseen tittelin ja lopetti näin epäonnistuneiden puolustusten kuivuuden päälistan sinkkutittelillä. Ottelun jälkeen Carmella hyökkäsi Banksin kimppuun, mikä käynnisti heidän välisen riidan. Viikkoja kestäneiden hyökkäysten jälkeen sekä edellinen että jälkimmäinen allekirjoittivat sopimuksen titteliottelusta, joka järjestettäisiin TLC: Tables, Ladders & Chairs -maksukilpailussa 11. joulukuuta SmackDownin jaksossa. Banks jatkoi haastamalla Carmellan myöhemmin illalla tapahtuvaan titteliotteluun, jonka Carmella hyväksyi. Ottelun huipennuksessa Banks sai itsensä diskvalifioiduksi, jolloin hän säilytti tittelinsä. TLC: Tables, Ladders & Chairs -tapahtumassa 20. joulukuuta Banks voitti Carmellan alistamalla säilyttääkseen SmackDownin naisten mestaruuden. Tammikuun 22. päivän 2021 SmackDown-jaksossa Banks voitti entisen Cirque du Soleil -esiintyjän Reginald Thomasin, joka toimi Carmellan kayfabe-sommittelijana, ensimmäisessä sukupuolten välisessä painiottelussa, joka esitettiin WWE:n televisiossa sitten vuoden 2017.

Tammikuun 31. päivänä järjestetyssä Royal Rumble -maksukilpailussa Banks päihitti Carmellan TLC:n uusintaottelussa pitääkseen hallussaan SmackDownin naisten mestaruuden. Myöhemmin illalla Bianca Belair voitti naisten Royal Rumble -ottelun, mikä antoi hänelle mahdollisuuden haastaa valitsemansa naisten mestaruuden WrestleMania 37:ssä. Seuraavien viikkojen aikana Banks ja Belair jatkoivat rakentamista Belairin valitseman vastustajan paljastamiseen SmackDownissa, aina edellä mainitun ohjelman 26. helmikuuta järjestettyyn jaksoon asti, jolloin Belair valitsi virallisesti kohdata Banksin SmackDownin naisten mestaruudesta tapahtumassa. Seuraavan kuukauden aikana kaksikko haastoi yhdessä Nia Jaxin ja Shayna Baszlerin WWE:n naisten tag team -mestaruudesta Elimination Chamberin ja Fastlanen pay-per-view-tapahtumissa, mutta eivät onnistuneet siinä.